Friday, July 22, 2011

Laptop

Assalamualaikum

gambar sekadar di pinggiran

Dulu kemain nak laptop sendiri.
Impian dah tertunai bila tabung dah dipecahkan.
Tapi sekarang nak buat apa dengan laptop cuti2 ni?
Nak main game yang best susah pulak sebab laptop kurang canggih.
Xde graphic card katanya.
Maklum lah laptop budget.
huhu
Asyik online bosan jugak.
So?
Nak baling?
Sayang oooo.
Walau apa pun, laptop amat berguna bila time2 yang diperlukan contohnya time kena wat assignment.
Haih!!!
Nak tanya sikit,
Anda buat apa dengan laptop anda?


P/s: Ini tanda2 orang kebosanan masa cuti 
dan
Tertekan dengan aksi hambar Chelsea 
menentang Malaysia
(senyum)

4 comments:

sara zainol said...

layan movie.. edit pic.. download lagu or toturial.. hehe [24 hour 0n9] haha ^^

echaRierie said...

d/load movie/lagu/VC , blogging, facebooking, twittering, cari2 info kalau rajin. hahahaha..
gaming dh jrg sgt..hehe..
ikut mood la jgk..

syrupmasin said...

aku berak dlm lappy doe :D

Awan said...

sara: wah 24, rekod baru ni...hehe

Echa: game mmg da jarang tp cuti2 ni rase nak main balik...hehe

syrup: msti sambil korek idung kn? huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...