Wednesday, June 29, 2011

WORDLESS WEDNESDAY #3



Maksud Wordless Wednesday :

Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa meletakkan apa-apa penjelasan.


Nak tau lebih lanjut?

15 comments:

Ku Azhar said...

cayyok! hati awan dh berbunga! :D

Awan said...

haha....hati da berbuah la

echaRierie said...

buah rambutan ea.. ?
hehe..
wah2..hati dh berbuah ke berbunga ni..
Tahniah la..hihi :D

ZWAN SABRI said...

Apakah gambaq ni nk cakap yang dalam hati hang ada taman? HAHA

MySuaraBlog: Solat Elak Mati Pucuk

PCL said...

bila musimnya sudah tiba....

Awan said...

echa: biarlah rahsia

zwan: biarlah rahsia

hahaha

pcl: musim dah tiba...belum masak je..huhu

sniffa93_aznil4eva said...

sikit lagi dah boleh petik dah buah tu.. hehe

Awan said...

da lama petik buah ni...smpi xlarat..hehe

Scya Lollita said...

ada manusia disebalik pokok

Awan said...

:D...biarlah rahsia

ayie said...

wah rambutan..dah musim ek?? nak setandan..hehe

Hans said...

hahahah
teman baru melantak seguni rambutan dari kampung arwah nenek
:-)

Wordless Wednesday #4

QaRr JaliL said...

rambutan..sdp tu :)

Awan said...

ayie: da musim skng ni

hans: nak ckit...

qaRl: nak? mai la cni...hehe

Izzaty Ishak said...

Rambutannnnnnnnnnn? Whoaaa lama dah tak makan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...